Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Προεκλογική άρα .... έμμισθη σύνθεση απόψεων...... στην Ιεράπετρα ???.



Ενδιαφέρον προκαλεί η παρακάτω κοινή δήλωση των κυρίων Αναστασάκη και Χριστοφακάκη, όντας οι δύο από διαφορετικούς πολιτικούς χώρουςδρομολογούν "άλλες" εξελίξεις στην Ιεράπετρα, ευχόμαστε και ελπίζουμε θετικές.
Η δήλωση:  ...
Μετά την τιμητική επιλογή του πρώτου από εμάς από τον πολιτικό μου φορέα ως υποψηφίου Δημάρχου του νέου Δήμου Ιεράπετρας, νιώθοντας επίμονη την παρότρυνση πολλών συνδημοτών μας, όλων των πολιτικών χώρων και το αίσθημα του καθήκοντος απέναντι στον τόπο μας, την ιστορία και την προοπτική του, βεβαιώθηκα πως υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας, ξεκινώντας με την κατάρτιση ενός ευρύτατου αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου, στο οποίο ζήτησα να συμμετάσχουν άνθρωποι που ασχολούνται με τα τοπικά κοινά και αισθάνονται την ανάγκη επιτυχούς εφαρμογής του Προγράμματος «Καλλικράτης» και στο Δήμο μας.
Με πολλή χαρά ανακοινώνω πως ήδη, ο κ. Νίκος Χριστοφακάκης, πρώην Δήμαρχος Ιεράπετρας και επικεφαλής σήμερα της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση αυτή.
Θεωρήσαμε και οι δύο, πως σήμερα είναι δυνατή και χρήσιμη η υπέρβαση των όποιων διαφορετικών προσεγγίσεων και η πιο πλατειά συνεργασία, σε πνεύμα αλληλοσεβασμού και ενότητας.
Έχοντας επίγνωση της ευθύνης μας και γνωρίζοντας, από την εμπειρία της συμμετοχής στα κοινά τη συνθετική δύναμη της αυτοδιοικητικής ιδέας και πρακτικής, καλούμε όλους τους συνδημότες μας να στηρίξουν εμπράκτως την ειλικρινή αυτή προσπάθειά μας.
Στη δική τους αποδοχή στηρίζεται η επιτυχία του τολμηρού εγχειρήματός μας, οι καρποί του οποίου θα ωφελήσουν πολλαπλώς τις κοινωνίες της Ιεράπετρας και του Μακρύ Γιαλού και θα ισχυροποιήσουν το νέο Δήμο μας.
Έτσι πιστεύουμε, ότι ο Τόπος μας, που η προσφορά του στην εθνική οικονομία είναι τόσο μεγάλη, θα μπορεί να απολαύσει όσα δικαιούται να διεκδικεί και να προσδοκά.
Σήφης Αναστασάκης
Νομάρχης Λασιθίου. Υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράπετρας

Νίκος Χριστοφακάκης
Πρώην Δήμαρχος Ιεράπετρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: