Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

φταίμε και εμείς για την τρομοκρατία ?????

Εύχομαι περαστικά στην Σοφούλα Ψυχογιού( και τα άλλα παιδιά )και σύντομα να είναι σε θέση να ξεχάσει αυτή την οδυνηρή περιπέτεια.
Είμαι εκ πεποιθήσεως ενάντια στην Βία . Αλλά πιστεύω και στην Ελευθερία ,την Δημοκρατία ,την ισότητα , την δικαιοσύνη , τα ανθρώπινα δικαιώματα . Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω αυτήν την άνανδρη πράξη, Θέλω να κάνω σαφές ότι πολλά από τα παραπάνω , τα έχουμε κάνει λάστιχο για να τα αναγκάσουμε να περιλάβουν τις πράξεις μας . (π.χ. η ελευθερία που καταστρέφει τον διπλανό σου , δεν είναι ελευθερία ,Ισονομία ισχύει αν και συ απαντήσεις στα προφορικά του ΑΣΕΠ αν δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη, δικαιοσύνη αν έχεις μεγαλοδικηγόρο και χρήμα δεν την έχεις ανάγκη , ανθρώπινα δικαιώματα ισχύουν αν μας βολεύουν και μας , φορολογία μόνο τα κορόιδα οι άλλοι οφ σορ .)
Και μέσα σε αυτό το σύστημα που η εκμετάλλευση του δυνατού προς τους άλλους δεν έχει όρια (πχ πόσες καταδίκες έχουν η τράπεζες για παράνομες απολαβές , εφαρμόστηκαν ποιος μεγάλος πλήρωσε πρόστιμο μήπως οι κουμπάροι ?? , ), κάθε μέρα και περισσότεροι διαπιστώνουμε ότι ***** Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΑΣ , ΑΡΑ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ****, και αν τα πράγματα δεν συμμαζευτούν και η εξουσία εφαρμόζοντας αντιλαϊκές πολιτικές και λόγο ****της Ευρώπης των συμφερόντων ***, και προσπαθεί μόνο με της δυνάμεις καταστολής να επιβληθεί θα έρθουν σίγουρα πιο δύσκολες μέρες , για όλους μας .
Για να μην χρειαστεί πάλι να συλλυπούμαστε για τέτοια η άλλα περιστατικά καλά θα είναι όλοι μας να παλεύομαι έστω και μέσα στο άδικο αυτό σύστημα, ώστε οι αρχές της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης να έχουν το ίδιο πλάτος ύψος μήκος για όλους μας .Να μην θεωρούμαι εξυπνάδα την καταστρατήγηση των ανωτέρω ( νόμιμο και ηθικό) αλλά και να πιέζομαι ΟΛΟΙ για ένα ελάχιστο πλαίσιο δικαιωμάτων του κάθε συμπολίτη μας ώστε να ζει με αξιοπρέπεια .
Και το τελευταίο ***ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ , ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ***
Όλοι μας τα βλέπουμε ας τα προλάβουμε από όλους μας εξαρτάται.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: