Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Πετυχημένη (ντημπειτ) η εκδήλωση στο Μέλινα Μερκούρη στην Ιεράπετρα.


Πετυχημένη η εκδήλωση στα πλαίσια Εβδομάδα τοπικής Δημοκρατίας που έγινε στο γεμάτο Μελίνα Μερκούρη . Παρόντες κ Καρχιμάκης Μιχάλης υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης και ο κ Πλακιωτάκης Ιωάννης πρώην υφυπουργός εθνικής άμυνας. Συντονιστής ο κ Μαστοράκης Μανώλης Δήμαρχος Ιεράπετρας .Μετά τις απαντήσεις των βουλευτών σε ερωτήσεις του συντονιστή , δέχτηκαν και απήντησαν σε πολλές ερωτήσεις για πολλά θέματα των παρευρισκομένων πολιτών. Όλα έγιναν σε πλαίσια πολιτικού πολιτισμού που τιμά όλους όσους παρευρέθησαν. Αξίζει να γίνουν κι άλλες τέτοιες συζητήσεις και σε όλοι την Ελλάδα , προσφέρουν στην Δημοκρατία μας και το έχει ανάγκη και ο κάθε δημοκράτης Έλληνας πολίτης.

Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε σύνδεση με την Αμερική μέσω δορυφόρου και τιμήθηκε σαν *** Γεραπετρίτης της χρονιάς *** συντοπίτης μας καθηγητής πανεπιστήμιου στις Ηνωμένες πολιτείες.

Επόμενη εκδήλωση την τετάρτη 14 10 2009 στο Μελίνα Μερκούρη 19.οο , Θεατρική παράσταση του ΚΑΠΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ με το έργο του Μανώλη Πηγιάκη << εσύ ήπρεπε νάσαι δικηγόρος >> αξίζει να δείτε το ταλέντο και μια δουλειά που ετοίμασαν με πολύ μεράκι τα περήφανα γηρατειά της Ιεράπετρας, τώρα που ξέφυγαν από το βάρος της καθημερινότητας που μας καταπνίγει ότι καλό έχουμε πολλές φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: