Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ένας χρόνος από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Στις 6 Δεκεμβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, θύματος δολοφονίας της αστυνομικής αυθαιρεσίας. Ένα χρόνο μετά καλούμαστε όχι μόνο να τιμήσουμε το θάνατό του , αλλά ενεργά να συνταχθούμε με το κοινωνικό κίνημα που πρωταγωνίστησε το περσινό Δεκέμβρη, που δεν βιαιοπράγησε, αλλά πένθησε αυτό το παιδί. Οφείλουμε να αναδείξουμε την ενεργή παρουσία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.
Η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. την βδομάδα εκείνη οφείλει να προβεί σε πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων πανελλαδικά σε αυτή τη λογική, που θα ολοκληρώνεται με ένα μεγάλο γεγονός (μια εκδήλωση-φόρος τιμής) στην Αθήνα.
Σας υπενθυμίζουμε ότι εκείνη τη περίοδο υπάρχουν οι παγκόσμιες μέρες κατά του ΑΙDS (1 Δεκεμβρίου) , Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Δουλείας (2 Δεκεμβρίου), των ΑΜΕΑ (3 Δεκεμβρίου) και του Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου) που ενδεχομένως ενδείκνυνται για επιμέρους εκδηλώσεις σε μια βδομάδα τιμής για τον Αλέξη.
Ιδιαίτερα σημαντικό θεωρούμε το ζήτημα της περιφρούρησης των εκδηλώσεών μας καθώς ήδη, με αφορμή τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις, καλλιεργείται ένα κλίμα έντασης και φόβου στην κοινωνία. Πάση θυσία πρέπει να διατηρήσουμε τον ειρηνικό χαρακτήρα των δράσεων μας.
Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε το σύνολο των δημοτικών και νομαρχιακών δικτύων της οργάνωσης να ενημερώσουν για όλες τις σχετικές πρωτοβουλίες που θα πάρουν ώστε να καταστεί η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. ενεργή και παρούσα στις τοπικές κοινωνίες, αλλά και για να αποτυπωθεί πανελλαδικά ένα συγκροτημένο πλαίσιο δράσεων.
Η συμμετοχή όλων μας είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχει αύτη η μεγάλη προσπάθεια…

Αντώνης Ελευθεριάδης
Υπεύθυνος τομέα ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ Μ.Κ.Ο.
Τηλ. επικοινωνίας: 6937072195

Ευριβιάδης Ελευθεριάδης
Υπεύθυνος τομέα Οργανωτικής Ανάπτυξης

Δεν υπάρχουν σχόλια: