Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ .......................... ..................... και μικρά μικρά έργα ................................

Είναι πρόβλημα και το ξέρουν όλοι . ο επιχειρηματίας , το Κ.Τ.Ε.Λ., ο Δήμος Νομαρχία κ. λ. π. όταν συμβεί το κακό που θα συμβεί, μετά λόγια, λόγια, λόγια, αναλύσεις στα μέσα ενημέρωσης και επαίνους στους Σαμαρείτες και στο Ε. ΚΑ. Β. στο φιλότιμο των γιατρών μας, που σίγουρα θα κάνουν και με το παραπάνω το καθήκον τους. Αλλά το αυτονόητο να το προλάβουμε να μην συμβεί ούτε κουβέντα.
Το ΘΕΜΑ η στάση Κ.Τ.Ε.Λ. στου ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΗ τη Βρύση .
Όπως βλέπετε και στη πρόσφατη εικόνα άνθρωποι και αυτοκίνητα μαζί . Ούτε μισό μέτρο έξω από το δρόμο δεν έχει καθαριστεί, για να σταθεί ένας άνθρωπος εκτός δρόμου , όσοι μπορούν στέκονται πάνω σε μια ράμπα που έγινε για να περνά ο ιδιοκτήτης του σπιτιού το αυτοκίνητο του..
Οι άνθρωποι αυτοί ταξίδεψαν και πλήρωσαν ναρθούν στον τόπο μας . Πληρώνουν εισιτήριο στο ΚΤΕΛ να κατέβουν στην Ιεράπετρα, πελάτες στα μαγαζιά μας, προσφέροντας στην τοπική οικονομία. Ας γίνει κάτι για του χρόνου τελειώνει τώρα η σαιζόν.
Δεν αξίζει αυτό σε ανθρώπους που επέλεξαν το τόπο μας για διακοπές , αλλά δεν αξίζει και δεν μας τιμά αυτή η εικόνα και μας, σαν μικρή κοινωνία, δεν είναι δα και το ποσό που χρειάζεται τίποτα το σημαντικό. Ας καθαριστεί ο χώρος γίνει μια στάση Κ.Τ.Ε.Λ.
Κ.Τ.Ε.Λ. , Δήμος , Νομαρχία, Όστρια, και τοπική κοινωνία έχετε το λόγο και το έργο………………

Δεν υπάρχουν σχόλια: