Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

54 Μήνες 45 σκάνδαλα... και μετά κουράστηκαν.....

NΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:

Ιούλιος 2004 - χρηματισμός

- Λίγους μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας και η Υπόθεση Λιάσκου - Κεραμιδά (από το Υφ. Τουρισμού) για χρηματισμό στιγματίζει τη νέα… εναλλακτική και “καθαρή” κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή.
Σεπτέμβριος 2004 - παράνομη μεταγραφή

Το πανελλήνιο συγκλονίζεται για την μεταγραφή του γιου του κ. Τσιτουρίδη, υπουργού Απασχόλησης τότε, που παραιτήθηκε για το σκάνδαλο αυτό.
Ιανουάριος 2005 - βασικός μέτοχος

Η υπόθεση του βασικού μετόχου, με τις παρεμβάσεις και των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, έρχεται να απασχολήσει την επικαιρότητα για αρκετό διάστημα μιας και το MEGA καιγόταν αρκετά με το θέμα, λόγω της ενασχόλησης με τα Δημόσια Έργα του ιδιοκτήτη του καναλιού.
Μάιος 2005 - προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ

Ο στενός συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου, κ. Χούπης εμπλέκεται στο σκάνδαλο των προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Ιούνιος 2005 - πακιστανοί

Οι απαγωγές και ανακρίσεις των Πακιστανών είναι ένα από τα...



χτυπητά και καλά ενθυμούμενα σκάνδαλα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Υπουργός τότε; Και ο Πολύδωρας να λέει πως οι Πακιστανοί απάγονται μόνοι τους…
Ιούνιος 2005 - προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ

Σε συνέχεια των προηγούμενων προσλήψεων έρχονται και οι προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ και για τη στελέχωση της Αγροφυλακής.
Σεπτέμβριος 2004 - πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου Σινούκ

Ευθύνη της κυβέρνησης η υπόθεση εφόσον με τα τωρινά στοιχεία γνώριζε την κατάσταση των ελικοπτέρων και τα άφηνε να πετάνε, κάτι που στοίχισε την ζωή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας.
Σεπτέμβριος 2005 - καρτέλ γάλατος - Κουμπάροι

Τις συναλλαγές των επιχειρηματιών για τη μείωση των προστίμων τους εις βάρος των καταναλωτών αφορά το καρτέλ του γάλατος που εμπλέκει τα στελέχη της ΜΕΒΓΑΛ.
Οκτώβριος 2005 - Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις

Την παραίτηση του Αδάμ Ρεγκούζα προκάλεσε η εμπλοκή του στο σκάνδαλο της παροχής κρατικής διαφήμισης σε υπόδικο, ιδιοκτήτη τηλεοπτικού καναλιού στη Θεσσαλονίκη.
Οκτώβριος 2005 - Μαντούβαλος - παραδικαστικό

Την εμπλοκή του στο παραδικαστικό κύκλωμα πλήρωσε με αποπομπή ο Πέτρος Μαντούβαλος. Ο Πέτρος Μαντούβαλος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες: ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απόπειρα κακουργηματικής απάτης, απόπειρα παράβασης του νόμου περί μεσαζόντων, απάτη από κοινού από την οποία η ζημιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη, απόπειρα εκβίασης και παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων από κοινού
Δεκέμβριος 2005 - Παλαιοκρασσάς και ΔΕΗ

Για φαγοπότι στη ΔΕΗ επί Παλαιοκρασσά μιλούσαν τα ΜΜΕ την περίοδο εκείνη. Εκείνος απομακρύνθηκε και κανένας υπουργός δεν πήρε την ευθύνη.
Ιανουάριος 2006 - Μαρκογιαννάκης για Εισαγγελέα Αρείου Πάγου

Ηχογραφημένες συνομιλίες και αρνητικοί χαρακτηρισμοί από πλευράς του κρητικού βουλευτή κ. Μαρκογιαννάκη προς τον κ. Σανιδά.
Φεβρουάριος 2006 - ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ Vodafone

Το μεγαλύτερο, από την αρχή της διακυβέρνησης ως την περίοδο που έγιναν, (που να ξέραμε τι θα επακολουθήσει) σκάνδαλο ήταν αυτό των υποκλοπών κορυφαίων στελεχών της πολιτικής ζωής και όχι μόνο. Ευθύνες ; Καμιά. Παραιτήσεις; Καμιά. Μια “αυτοκτονία…” μόνο

Αύγουστος 2006 - Πυρκαγιές στη Χαλκιδική

Ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στη Χαλκιδική με απολογισμό πέραν των πολλών καμμένων στρεμμάτων, ακόμα και ανθρώπους. Παραιτήσεις; Μπα !!!
Σεπτέμβριος 2006 - Υπόθεση Ζαρντινιέρα

Ο ξυλοδαρμός του Κύπριου φοιτητή μπροστά στο ξενοδοχείο ABC στη Θεσσαλονίκη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Οι επιπτώσεις ήταν … τρομερές. Ευτυχώς σώθηκε ο νέος με αρκετά τραύματα. Οι υπεύθυνοι τάχα … αποπέμφθηκαν !
Σεπτέμβριος 2006 - Κουμπάροι ξανά…

Κουμπάροι και πάλι στο προσκήνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: