Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Κανείς δεν περιμένει τίποτα απο αυτούς .............





Ο άνθρωπος που διέψευσε ακόμη και την τελευταία προσδοκία ακόμη και του πιο υπομονετικού και φανατικού ψηφοφόρου του.
Ο άνθρωπος που το περιβάλλον του γέμισε μόνο με .τρύπες τα κρατικά ταμεία και εκποίησε κάθε εθνική δυνατότητα, με τίμημα το θρίαμβο της ρεμούλας στην πολιτική.
Ο άνθρωπος που το επιτελείο του κατέστρεψε ολοκληρωτικά την εθνική οικονομία ενώ ταυτόχρονα ξεζούμιζε αδίστακτα και τον τελευταίο άνθρωπο που μιλάει ελληνικά μέσα σ αυτή τη χώρα.
Ο άνθρωπος που μαζί με το επιτελείο του αποσάθρωσε τον κοινωνικό ιστό αυτής της χώρας, κορύφωσε το συναίσθημα της ανασφάλειας με τις επιλογές αλλά και με τις ανοχές του, αλλοίωσε τη γειτονιά, εδραίωσε την αδίστακτη εγκληματικότητα, έκανε τον Ελληνικό λαό να αισθάνεται ξένος ακόμη και μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
Ο άνθρωπος που με τα πρωτοπαλίκαρα του, αποχρωμάτισε την εθνική παιδεία, ολοκλήρωσε τον αφελληνισμό του περιεχομένου της, φρόντισε να παραδίδονται στην κοινωνία οι επόμενες γενιές πιο . «άδειες», πιο . «βουβές», πιο άβουλες και πνευματικά λιγότερο έως καθόλου ανθεκτικές στα πολυεπίπεδα «χτυπήματα» της νέας τάξης.
Ο άνθρωπος που σε αγαστή συνεργασία με το γόνο του Μητσοτακισμού, δήλωσε πιστός στον ενδοτισμό του Σημιτισμού και συνέχισε το καταστροφικό έργο του, μετατρέποντας την εξωτερική πολιτική της χώρας μας σε καμένο χαρτί και αντικείμενο χλευασμού και απαξίωσης στην Ευρώπη και στους διεθνείς οργανισμούς.
Αυτός ήταν ο πρωθυπουργός Καραμανλής.
Ο άνθρωπος που διέψευσε τους πάντες και τα πάντα.
Που θα έπρεπε αν αισθάνεται ανίκανος να βρει το θάρρος και να το ομολογήσει στον ελληνικό λαό.
Αν πάλι αισθάνεται ότι τον υπονόμευσαν, να βγει και να καταγγείλει με λόγια ξεκάθαρα αυτούς που τον έχουν υπονομεύσει γιατί μαζί του υπονόμευσαν ολόκληρο τον ελληνικό λαό και τα συμφέροντα του τόπου.
Όσο δεν τολμά ούτε το ένα ούτε το άλλο, επιβεβαιώνει την ελάχιστη πολιτική του ποσότητα αλλά και την συνενοχή του στο έγκλημα που συντελέστηκε στον τόπο επί των ημερών του.
Διέψευσε τους πάντες και τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: