Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Διαμάντια ακατέργαστα



Εκατοντάδες οι λουόμενοι ντόπιοι και περαστικοί κάθε καλοκαίρι στο διαμάντι αυτό του τόπου μας. Χιλιάδες ειναι και οι υποσχέσεις κάθε προεκλογική περίοδο για την αξιοποίηση της Μεγάλης Παραλίας στο Κουτσουνάρι Αγίου Ιωάννου Ιεράπετρας.
Και φεύγουν γενιές που κουράστηκαν να ακούνε μόνο υποσχέσεις και οι δεκαετίες περνούν, του 80, του 90, του 2000, και οι μεγαλύτεροι έφυγαν οι επόμενοι γέρασαν, τα μικρά έγιναν άνδρες και τίποτα δέν γίνεται για αυτόν το τόπο.
Είμαστε στο 2009 και σήμερα κάνοντας το μπάνιο μου στην μεγάλη παραλία κάποιος με ρώτησε που να πάει στην τουαλέτα. Απαντήστε Κύριε Πρόεδρε νυν και τέως, Κύριε Δήμαρχε νύν και τέως, Κύριε Νομάρχη νυν και τέως, και εσείς διαβατικά πουλιά της τετραετίας (βουλευτές κλπ)γιατί η περιοχή είναι στάσιμη, σαν να μείνε στο 1970. Δεν υπάρχει χρήμα, τρείς χημικές τουαλέτες και τρία ντούς με οικονομία νερού στην Μεγάλη παραλία, και ενα τέτοιο σετ στην διπλανή ωραία παραλία στα Φέρμα ( Κακή Σκάλα) και μη μου πείτε για χρήματα πάνε πολλά για πανηγύρια μιας μέρας,η σε υποαπασχολούμενα συνεργεία. Δεν εχω Τίποτα με της πολιτιστικές γενικά εκδηλώσεις υπέροχα είναι , αλλά Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ φαίνεται και από την καθημερινότητα που ζούμε, στους χώρους δουλειάς, αναψυχής και διαβίωσης όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: