Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

ΡΑΚΟΜΕΛΟ

Υλικά  
Ένα φλιτζάνι του τσαγιού ρακή
Δύο κουταλάκια του γλυκού θυμαρίσιο μέλι
Τρία καρφιά γαρίφαλο
Ένα κομμάτι κανέλα ξύλο.
 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ . . .  
Βάζουμε λίγο νερό σε ένα μπρίκι, ένα ξυλάκι κανέλα , τρία καρφάκια γαρίφαλα, και το ζεσταίνουμε σε σιγανή φωτιά.  Μέσα στο ζεστό νερό διαλύουμε το μέλι, και μετά προσθέτουμε την ρακή για λίγο πάντα σε σιγανή φωτιά.

   Αν δε το πιούμε , το βάζουμε  στο ψυγείο.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: