ΡΑΚΟΜΕΛΟ
Υλικά
Ένα φλιτζάνι του τσαγιού ρακή
Δύο κουταλάκια του γλυκού θυμαρίσιο μέλι
Τρία καρφιά γαρίφαλο
Ένα κομμάτι κανέλα ξύλο.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ . . .
Βάζουμε λίγο νερό σε ένα μπρίκι, ένα ξυλάκι κανέλα , τρία καρφάκια γαρίφαλα,
και το ζεσταίνουμε σε σιγανή φωτιά. Μέσα
στο ζεστό νερό διαλύουμε το μέλι, και μετά προσθέτουμε την ρακή για λίγο πάντα
σε σιγανή φωτιά.
Αν δε το πιούμε , το βάζουμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου