Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012


Ένα κοτόπουλο διασχίζει το δρόμο

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
Ένα κοτόπουλο διασχίζει το δρόμο.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΓιατί δέσχισε τον δρόμο?
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:
ΠΛΑΤΩΝ: Για το καλό του. Στην άλλη πλευρά του δρόμου βρίσκεται η αλήθεια.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: Είναι στη φύση του κοτόπουλου να διασχίζει τους δρόμους.
ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ: Κι όμως τον διέσχισε
ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ: Ο σκοπός, να περάσει το κοτόπουλο το δρόμο, αγιάζει τα μέσα- όποια κι αν είναι αυτά.
ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ: Ηταν ιστορικά αναπόφευκτο.
ΔΑΡΒΙΝΟΣ: Τα κοτόπουλα στο πέρασμα των αιώνων επιλέχτηκαν από τη φύσημε τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σήμερα γενετικώς ικανά να διασχίζουνδρόμους.
ΣΙΓΚΜΟΥΝΤ ΦΡΟΙΝΤ: Το γεγονός ότι ασχολείστε με το εάν το κοτόπουλοδιέσχισε το δρόμο αποδεικνύει ότι διακατέχεστε από σύνδρομαανασφάλειας και ότι η σεξουαλικότητά σας είναι καταπιεσμένη.
ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ: Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κάθε κοτόπουλο θαείναι ελεύθερο να διασχίζει το δρόμο χωρίς να δίνει λογαριασμό για τηνπράξη του.
Mr. SPOCK: To go where no other chicken has been before.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ : Εμείς με σεμνότητα και ταπεινότητα εξασφαλίσαμετις προϋποθέσεις σε όλα τα κοτόπουλα της Ελλάδος να διασχίζουνανεμπόδιστα τους δρόμους, χωρίς παρέμβαση νταβατζήδων.
ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε ότι μόλις κυκλοφόρησε το νέο Chicken Office 2009 που δεν διασχίζει μόνο τοδρόμο, αλλά εκκολάπτει, αρχειοθετεί, σχεδιάζει και άλλα ενδιαφέροντα.
ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΚΑΣ: Αξιοσέβαστο κοτόπουλο, χαίρομαι που η ελληνική σουπαιδεία σού επιτρέπει να περνάς το δρόμο με το ήθος και το κάλλος τωναρχαίων μας προγόνων... Να προσθέσω επίσης, ότι είναι ντροπή καιδιασυρμός να χαρακτηρίζεται η Επανάσταση ως Χούντα και το κοτόπουλο τογνωρίζει καλώς.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Μόνο εγώ, εδώ στο Τηλεάστυ, τόλμησα να πω και νααποκαλύψω ότι το κοτόπουλο προήλθε από ισραηλίτικο αβγό...
ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ: Ω υπερφίαλη όρνις, ω πουλοκλαίουσα, περιπεσούσα στις υποανθρωπιστικοαναλυτικάς σου διακυμάνσεις, πώς θα διασχίσεις τον σπαρμένο με οιοφαινάκες υποσχέσεις δρόμο, ώ κνώδαλο;
ΕΝΑΣ ΙΝΔΟΣ: Εμείς έχουμε αγελάδες που κάνουν το ίδιο.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ Ν.Α.Σ.Α.: Στείλαμε πρώτα το κοτόπουλο γιανα μελετήσουμε τις συνθήκες διάβασης, πριν στείλουμε κάποιον άνθρωπο.
ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ: Πιάσ' το γρήγορα πριν περάσει απέναντι 

Δεν υπάρχουν σχόλια: