Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Βρωμαλόγκα ...... το νησί που λείπει σήμερα .

ΤΟ ΝΗΣΙ...να επιτέλους και κάτι που αξίζει να δείς μέσα στα τόσα σκουπίδια που υπάρχουν στην Ελληνική τηλεόραση,αφού όπως έδειξαν οι μετρήσεις της AGB η τηλεθέαση έφτασε και το 70%!!!!
Αυτό είναι και μία απόδειξη ότι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται και μπορούν να ξεχωρίσουν ένα αξιόλογο τηλεοπτικό προιόν μέσα στην πληθώρα των ευτελών και φτηνιάρικων SHOWS....Μπράβο μας παιδιά!!! έτσι να επιβραβεύουμε το ωραίο και να καταδικάζουμε   ...
  την ασχήμια και την διαφθορά.
Εγώ προσωπικά πρέπει να σας πώ ότι έκλαιγα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του επεισοδίου,διότι οι ηθοποιοί που ενσαρκώνονται αυτούς τους συγκεκριμένους ρόλους,με μετέφεραν πραγματικά στην εποχή της ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑΣ! Στο νησί που έγινε την εποχή εκείνη η απομόνοση και το κρισφύγετο των ανθρώπων που μετέφεραν πάνω τους τον ιό της λέπρας,το νησί που αγκάλιασε όλους αυτούς τους ανθρώπους μαζί με τα όνειρα τους και τους έδωσε το δικαίωμα να ζήσουν όσο η ασθένεια τους το επιτρέψει!
Και καθώς το παρακολουθούσα σκέφτηκα λοιπόν οτί ένα τέτοιο νησί σήμερα θα μας χρειαζόταν περισσότερο από κάθε άλλη φορά αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει!
Φαντάζεστε αγαπημένοι μου φίλοι αν υπήρχε σήμερα ένα νησί τύπου ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ το οποίο θα ονομάζαμε ΒΡΩΜΑΛΟΓΚΑ!!!!!!!....και να στέλναμε εκεί όλους τους λεπρούς του σήμερα γιατί μπορεί σήμερα να μην υπάρχουν λεπροί όπως και θα μου πείτε αλλά υπάρχουν κλέφτες,ψεύτες,απατεώνες,βιαστές ψυχών και σωμάτων,έμποροι ναρκωτικών,μιζαδόροι,βατοπαιδινοί και κάθε λογής λαμόγιο!!! και φυσικά ανάμεσα σε αυτούς θα ήταν και οι 300 της βουλής!!!!
Τι καλύτερο θα μπορούσε να μας συμβεί από αυτό;;;;;; Σίγουρα κανένα!!!!!
Σκεφτείτε μιά κοινωνία χωρίς όλες αυτές τις μικροβιακές εστίες,τι καλά που θα περνούσαμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι.
Ποιά λέπρα βρε παιδιά,αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στους ιούς και τα μικρόβια που μεταφέρουν σήμερα οι άνθρωποι που μας περιβάλλουν!!!!!
Να μου πείτε τώρα που να βρεθεί τέτοιο μεγάλο νησί να τους χωρέσει όλους αυτούς????....αυτοί είναι η μισή Ελλάδα και βάλε!!!!!
Σίγουρα φίλοι μου ούτε τέτοιο νησί υπάρχει,ούτε κανένας νόμος ενοχοποιεί όλους
αυτούς που απειλούν τις ζωές μας επικίνδυνα.
Αφού λοιπόν δεν υπάρχει τρόπος να φτιάξουμε το νησί ΒΡΩΜΑΛΟΓΚΑ,ελάτε να φτιάξουμε εμείς που είμαστε οι λίγοι το δικό μας νησί με σημαία μας την αγάπη γιατί μέσα από την αγάπη γεννιούνται όλες οι αρετές που χρειάζεται για να είναι όμορφο!!!!
  (κείμενο ...  της   Σοφίας  Ζευγώλη. )

Δεν υπάρχουν σχόλια: