Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Ακομμάτιστοι κομματάρχες μας δουλεύουν χοντρά ....



Πέρασε σε άλλη διάσταση ο άνθρωπος και νομίζει ότι τον ακολουθήσαμε. Και τί ξεστόμισε το στόμα του ερίφη υποψήφιου δήμαρχου Θεσσαλονίκης Γκιουλέκα? Ότι θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος μακριά από κόμματα!... Την αμέσως προηγούμενη μέρα – βεβαίως βεβαίως- είχε πάρει την ευλογία του Αντώνη Σαμαρά, όχι με τυμπανοκρουσίες γιατί φοβούνται το φούμο της κάλπης-... Θα είναι αυτοδιοικητικό ζευγάρι με τον άλλο- ανεξάρτητο κι’ αυτόν υποψήφιο Πανίκα Ψωμιάδηπου κατέβηκε πριν λίγους μήνες στις εσωκομματικές εκλογές υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας!... Χοντρό δούλεμα του κόσμου, που τον θεωρεί τόσο αφελή και μωροπίστευτο. Αυτά ακούει ο κόσμος, φρικάρει, και θέλει τέτοιου είδους πολιτικούς στο πολιτικό μπαλαούρο.
Αναρωτιέται κανείς ποιόν περιμένει ο υποψήφιος δήμαρχος- τρεις φορές εκλεγμένος βουλευτής Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, και υφυπουργός Τύπου επί κυβέρνησης Ακαταλληλότερου- να τον πιστέψει?. Τους νεοδημοκράτες ψηφοφόρους που τους προσβάλει, δηλώνοντας ανεξάρτητος, καθ΄ήν στιγμή είναι νεοδημοκράτης βουλευτής, και γιατί πρέπει να μην τον μαυρίσουν για την κιβίστηση του?.
Επιχειρεί, άραγε, να σαγηνεύσει με την ........
ανύπαρκτη αυτοδιοικητική του εμπειρία και τη δεινή έλλειψη έργου που άφησε στο υφυπουργείο Τύπου, στη σκιά του τιτανοτεράστιου και εμβληματικού πολϋπουργού Πάκη, άλλως πως και Νέρωνος των Αθηνών?...
Ή επιθυμεί να δελεάσει τους ψηφοφόρους Καρατζαφέρη, πιστεύοντας ότι θα τους ξαναφέρει πίσω στη Ν.Δ. ως ανεξάρτητους, και ότι δεν θα πάνε στον κ. Παπαθεμελή, που επίσης, κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης?...
Μια απορία την έχουμε για τον κ. Γκιουλέκα, γιατί δηλώνει ανεξάρτητος ενώ είναι υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας?... Μήπως φοβάται κάτι?... Ας πούμε την οργή του κόσμου εντός και εκτός κόμματος του για το ότι υπηρέτησε πιστά ένα καθεστώς, το καθεστώς Καραμανλή, με ότι αυτό επεσώρευσε στην πατρίδα?. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα, και πολύ άγριες οι μνήμες, για να ξεχάσει ο κόσμος τί μας έφερε στην παρούσα κατάσταση. Εκτός κι΄ αν κάνει λοβοτομή σε όλους τους Θεσσαλονικείς ο κύριος «ανεξάρτητος κομματικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: